Makeup musthaves NYX edition

Bedroom inspo..

Den anden dag sad jeg og kiggede efter en ny lampe til vores soveværelse, og faldt i den forbindelse over en masse lækre ting jeg ville dele med jer 🙂

PicMonkey Collage

Sengetøj Her // Pendel Her // Vasketøjskurv Her // Chanel Poster Her // Blomster Her //

Der findes ikke noget bedre end rent og pænt sengetøj! Men hvis man har en dobbeltdyne som vi har, så ved man også at hvis det skal være bare en smule pænt så koster det KASSEN! derfor har jeg været rigtig glad for sengetøj fra ebay, da der altså er en masse penge at spare. Lige nu har jeg øjenene på det her super enkle og hvide sengetøj. Jeg synes det giver sådan en dejlig ro når sengetøjet bare er helt hvidt! 🙂

Den fine vasketøjskurv har jeg stående herhjemme og jeg elsker den! den er super dekorativ af en vasketøjskurv at være, og eftersom den er lidt i øjenfaldene er det min tanke at det måske bliver nemmere for min kæreste at ramme den? 😉 i stedet for gulvet. Den kan jeg ihvertfald VARMT anbefale, den fås også i en masse andre fine designs.

De fine pendel lamper er jeg ret vilde med, jeg synes de har været alle steder i kobber og sølv på det seneste, men jeg kan faktisk bedst lide dem som her, i helt hvid 🙂 De går også godt til de smukke kunstige blomster jeg har fundet – jeg har før købt kunstige blomster fra eBay som jeg er rigtig glad for, bl.a disse roser.

Plakaterne er jeg helt forelsket i og jeg skal helt sikkert ha nogen af dem hjem, da vi mangler noget fint til væggen.

 

Har i erfaringer med plakater fra eBay? og hvad synes i om tingene?  🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup musthaves NYX edition