Best summer buys!

Im waiting for.. eBay shopping!

ebay fund
// iPhone cover Her // Killin’ it t-shirt Her // Cute t-shirt Her // CK undertøj Her // 

Det kommer nok ikke som noget chok, at jeg altid har mange ting på vej fra eBay.. 😀

Derfor har jeg i dag tænkt mig at vise jer lidt af dem jeg glæder mig aller mest til at modtage for tiden.
Og det er lige præcis dem i kan se ovenfor. 🙂
CK undertøjet, har jeg hørt SÅ godt om, og det skulle ligne på en prik, så det måtte jeg jo næsten prøve 😉 de to t-shirts er jeg helt vild med og man kan jo aldrig få for mange t-shirts. Faktisk var det min utrolig sjove (NOT) kæreste, der synes jeg skulle have den der står Cute but pshyco på.. 😀

Det smukke cover kan jeg simpelthen ikke undvære kan jeg mærke, så det glæder jeg mig helt vildt til at modtage det! Jeg har i øjeblikket det her cover fra eBay på min telefon, men det trænger altså til en udskiftning! 🙂

Venter i på noget lækkert?

Dette indlæg indeholder affliate links. 

 

2 kommentarer

 • Jannie

  Har du modtaget ck sættet ? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LIVING BROKE

   Desværre ikke endnu 🙂

   Men jeg laver et indlæg så snart jeg får det!
   Har dog fået den ene t-shirt og kimonoen hjem i dag – regner med at lave et indlæg om det imorgen!
   Følg mig evt på bloglovin – så går du aldrig glip af noget! Der er link i siden af bloggen!

   Knuuus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Best summer buys!