Beach ready! :-)

Jeg drømmer om… Sko!

Jeg har altid levet efter citatet; Life is short.. buy the shoes! 😉

Af samme grund kigger jeg også meget efter sko på eBay, Lige for tidenhar jeg øje på disse lækre sager! og faktisk har jeg allerede fået de fine spidse loafers hjem!

sko

Yeezees replica Her // Spike Loafers Her // Stud stilletter Her // Chunky overknee boots Her //

Jeg har købt de smukke Spike loafers hjem i sort, og jeg er SÅ glad for dem, de er så lækre at have på og ser super godt ud! De er dog en smule små i størrelsen, så jeg vil anbefale at man tager dem i en str større end normalt 🙂

Stilletterne ville jeg elske at have på til alle sommerens bryllupper, så det kan være de også snart ryger i kurven 🙂 Og de fine Yeeze replicas skulle være fantastiske at gå i, så dem kunne jeg også godt finde på at bestille hjem snart – Man kan jo ikke få for mange praktiske sko! 😉

De sidste og vildeste sko, er de smukke chunky overknee boots, som jeg har drømt om såååå længe! Og endelig fandt jeg dem til en SU venlig pris!

God shopping! 🙂

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beach ready! :-)