Trend: Flared pants

Makeup musthaves NYX edition

NYX er et af mine yndlingsmærker da de laver nogen super fede ting til en rigtig god pris!
Her får i derfor links og info om et par af mine favoritter! 🙂

PicMonkey Collage NYX

NYX Concealer jar Her // NYX Soft Matte Lip Cream Her // NYX Pore Filler Face Primer Her // NYX  Wonderstick Her // NYX Makeup Setting Spray Her //

Deres FULL coverage concealer fås i rigtig mange forskellige farver, og det findes derfor også helt sikkert en til din hudfarve. Den dækker rigtig godt, og så kan jeg godt lide at den ikke er så flydende som mange andre lignende. 🙂

Jeg er rigtig glad for læbefarver, og bruger dem ofte – NYX matte læbefarver er virkelig lækre da farver rigtig godt og holder længe! Hvis man tager en lipprimer indenunder eller alternativt en læbepomade, så undgår man at den krakelere – Samtidig fås den i et hav af fine farver!

Pore filleren bruger jeg selv som en base inden min foundation og jeg synes den giver en rigtig flot hud. den glatter huden ud, skjuler pore, og tilføjer fugt og e-vitamin til huden! 🙂

Hvis man synes det kan være lidt svært og omstændigt at arbejde med contour og highlight er NYX wonderstick et rigtig godt alternativ. Det er så super nemt at bruge og blendet godt! Så det er helt sikkert et godt sted at starte. 🙂 jeg bruger kun den mørkedel, da jeg bedst kan lide at highlighte med produkter i pudderform, som Fx denne.

Sidst men ikke mindst er deres setting spray et rigtig godt alternativ til den populære udgave fra Mac. NYX’s udgave tjener fuldstændig samme formål, og der er derfor en del penge at spare her ;).

Har i nogen favoritprodukter? 🙂

2 kommentarer

 • Ida

  Hvor køber du dine NYX produkter? I en matas eller på en hjemmeside? Har hørt de er kommet i matas nemlig, men er ikke sikker på, hvor mange af deres produkter matas sælger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LIVING BROKE

   Jeg køber dem altid på eBay faktisk 🙂 Det er en lille smule billigere, og så er det bare så nemt for mig 🙂 men de har efterhånden fået de gode ting i matas også, på deres webshop har de næsten alle de ting jeg har linket til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trend: Flared pants