Summerdress eBay style!

MUA Palette test!

palette
//Køb MUA’s hall of fame palette her //

Jeg har længe været på jagt efter et alternativ til Kylie jenner’s Kyshadow, da jeg ALDRIG er hurtig nok til at få den S**** palette hjem! Så nu må der findes alternativer. Og lige netop dette produkt tør jeg ikke købe på eBay, da der ikke er nogen tvivl om at der kan være giftige stoffer i makeup kopivare – Så jeg beklager at jeg ikke har et magisk eBay links til jer i dag!

Til gengæld har jeg en anbefaling til en lækker palette til kun 75 kr!

I min søgen efter nye palletter har jeg fået lov til at teste den fine MUA øjenskygge, HALL OF FAME fra My-beauty.dk

I MUA’s pallette får jeg noget der er meget tæt på de tre første farver i KYshadow paletten, samtidig får jeg også farver meget tæt på de to sidste, og mørkeste. Grunden til at jeg valgte at teste lige denne palette er også at disse farver er dem jeg tænker jeg ville bruge mest hvis jeg fik fat i kylies palette end dag! 😀

De orange nuancer tror jeg ikke jeg ville få brugt alligevel – det er vist ikke lige mine farver ;-).

20141220_114546-1 20141220_114546-2
Alt i alt er jeg meget positivt overrasket over den her pallette, da jeg synes farverne er så godt mixet, at der er uendelig muligheder for hvilket look man kan lave med den. 🙂

Paletten indeholder deres 12 mest populære øjenskyggefarver, og da jeg aldrig har prøvet deres produkter før, kan det jo kun være et godt sted at starte! 😉
Jeg kan derfor varmt anbefale den her lækre sag, da man får utrolig mange farver for pengene!

Er man på jagt efter andre farver har de altså et stort udvalg af billige paletter, som kan ses her!

Mangler man nogen lækre børster at bruge til paletten kan man købe mine yndlings børster fra eBay Her 🙂

s-l1600Skærmbillede 2016-09-04 kl. 19.31.46

Jeg håber i kunne bruge mit lille fif – God shopping! 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summerdress eBay style!