NEW IN!! - Lækkert ur

New in! – Blush palette

palette
// Sponsoreret // 

Hej søde læsere!

Som i jo nok har erfaret nu, køber jeg rigtig meget af min makeup på eBay, mest fordi det er billigt og man kan få nogen mærker der er svære at få fat i herhjemme!

MEN.. jeg synes efterhånden vi er ved at være godt på vej herhjemme også! Makeup Revolution er et af de mærker jeg selv er ret glad for da det er billigt og samtidig virkelig lækre produkter. Se alle deres lækre produkter fra Makeup Revolution HER! 🙂 Hvis i er på jagt efter andet end blush.
I den forbindelse har jeg været så heldig at få lov at teste den smukke blush palette som i ser på billederne ovenfor. Den kommer fra www.MY-BEAUTY.dk, som netop har lanceret en super lækker ny webshop! jeg kan kun anbefale jer at tjekke den ud!

Nå tilbage til den smukke blush palette, som desuden kan findes HER! Og den er på tilbud til bare 71kr. så det er lidt af et røverkøb hvis i spørg mig 😉

Jeg elsker denne her palette af mange grunde, men en af de mest markante er simpelthen den smukke shine der er i alle farverne, som medfører at man også kan bruge den som highlighter. Farverne er super godt pigmenteret og ligger rigtig pænt på huden. Er man ikke til blush som skinner, så har de mange andre lækre produkter at finde HER!

Må i have en dejlig aften! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN!! - Lækkert ur