BEST BUY EVER!

Ebay shopping guide

Hvis man er ny bruger af eBay, kan det godt være lidt en jungle – hvordan det fungerer, hvor længe går der før man får sin vare osv.

Derfor tænkte jeg at det ville være på sin plads at lave en lille guide til jer.
Jeg handler både på Ebay.com og Ebay.co.uk – begge sider har varer fra hele verden, men på Ebay.co.uk kan man også finde varer fra England, hvor man ikke skal at betale told og importgebyr.

Hvordan kommer man igang?

Man opretter en Ebay-konto med brugernavn og adgangskode – dette er gratis. Herefter får man tilsendt en e-mail, hvor man skal trykke ”confirm”.

Når man skal købe noget, kan det ske på to måder; enten giver man et bud “place bid” eller køber produktet med det samme ved ”buy it now”. Betaling foregår via Paypal, som er en sikker betalingsmåde. Her opretter man også en konto og indtaster sine kortoplysninger. Når betalingen er gennemført sender sælger din vare. Ved fremtidige køb skal man ikke indtaste sine oplysninger igen, men bare trykke “køb”.

Er det sikkert at handle via Ebay?

Ja, det er helt sikkert! Paypal er en meget god onlinetjeneste til betaling og bruges over hele verden. hvis man er uheldig ikke at modtage sine varer, Så skriver man bare til Ebay, hvorefter de sætter pengene tilbage på ens konto.

Hvor lang tid går der før jeg modtager min vare?

Det er MEGET forskelligt hvor længe der går før man modtager sine varer, men som hovedregel regner jeg selv med ca. 3-4 uger når varene kommer fra Kina, og 1 uge når de kommer fra England. Dog er der ofte en estimeret ankomst dato på annoncen for varen.

Skal jeg betale told?

Handler man inden for EU betaler man ikke told og importgebyr. Handler man derimod uden for EU kan man godt komme ud for, at skulle betale told og importgebyr på varer der koster over 80 danske kroner eksl. fragt, der er altså prisen på produktet alene der skal overstige 80 kr. Derudover skal det nævnes det ikke er alle pakker der bliver taget i tolden, jeg har endnu ikke fået taget noget endnu, på trods af at jeg ofte køber ting der koster mere end 80 kr. Men det er nok mere held end forstand! 😉

Man kan nemt beregne, hvad der evt. skal betales i told og importgebyr på Toldpriser.dk, hvis pakken skulle blive taget i tolden – her er der også mere info på toldreglerne.

2 kommentarer

 • Amalie Nielsen

  Super lækker blog, køber selv ting fra Ebay,så det er lækkert at der er en der deler sine køb

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LIVING BROKE

   Hej 🙂

   Det er dejligt at høre – jeg skal nok prøve at være mere aktiv herinde!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST BUY EVER!