Beauty Musthaves!

Mine bedste køb – TASKER!

Hvis der er noget man virkelig kan finde gode køb af på eBay, så er det altså tasker!
Nedenfor ser i en blanding af mine bedste køb, og hvad jeg går og ønsker mig! 😉

Tasker, ebay, shopping, ebay fund

Chain bag Her // Tote bag Her // Cross body Chain bag Her // Envelope bag Her //

Som i nok har bemærket er jeg svært glad for sort 😉 haha! jeg prøver altså virkelig at få lidt farver ind i min gardarobe, men sort passer bare så godt til alt! OG det er jo praktisk at have tasker der passer til alt.

Den første taske på min collage, den fine chain bag som minder om den smukke fra Stella Mccartney, har jeg haft i snart et år og det er total yndlingstaske! Der er lige præcis plads til min computer og en bog eller to, så den er perfekt til skole og arbejde, derudover har den en praktisk lille lomme inden i til nøgler osv. 🙂

Den fine læder tote bag, er også en af mine klart farvoritter, synes den er ret fin når man lige skal have et eller andet praktisk med eller skal på stranden fx. 🙂

Øverst i højre hjørne finder i en smuk lille cross body chain bag, som jeg i øjeblikket har på min watch list, jeg synes simpelthen den er så fin – så den klikker jeg nok snart hjem! 🙂

Den sidste taske på collagen, den lille envelope taske har jeg også herhjemme og den er i SUPER lækker kvalitet og rigtig god til at have med i byen! 🙂 så den kan også varmt anbefales.

Hvad er jeres yndlings tasker fra Ebay? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty Musthaves!