Jeg drømmer om.... Sommer & sol!

Søndags inspiration – Bolig fund!

untitled-2
Badeværelses sæt Her // Søde kopper Her // Små krukker Her // Chanel poster Her //

 

Hej søde læsere.

Jeg håber i har haft en skøn weekend, og nu har tid til at slappe af og eBay shoppe! 😉
Jeg har naturligvis brugt min aften på at finde lidt inspiration til jer, og i dag er det blevet til en omgang bolig tilbehør.

Dagens gode nyhed er at der ikke skal være nogen frygt for told, ved dagens tips! Alt det der koster over 80 kr. i dag, er nemlig fra England, og derved toldfrit! 🙂 (lidt endnu!!)

Dagens første fine fund, er de smukke badeværelses artikler i marmor, jeg skifter tit (nok lidt for tit) mine badeværelses artikler ud, da jeg synes det er sådan en fin måde at forny hjemmet på hurtigt og nemt! 🙂  Og disse bliver helt sikkert mit næste køb!

De små søde kopper, ville jeg ønske jeg havde fundet noget før da de havde været så fine som en lille ekstra gave til alle sommerens bryllupper! men nu ved jeg det til næste gang 😉

De små krukekr har jeg allerede et par stykker af, men jeg skal helt sikkert have flere! De er gode til rigtig mange ting, som fx. at lave overnight oats i, eller til små dressinger og sovser 🙂

De smukke Chanel plakater har jeg kigget på tusinde gange!!! Jeg tror derfor snart vi skal have skiftet stuens plakater ud med nogen af dem her! Sælgeren har SÅ mange flotte! så husk at gå ind og kig på de andre også 🙂 hvis i altså kan lide den slags!

Jeg håber i kan bruge mine fif! 🙂
Hvis der er noget andet i ønsker inspiration til her, så må i endelig sige til i kommentarene 🙂

God shooping og god søndag! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette indlæg indeholder affiliate links. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg drømmer om.... Sommer & sol!