Hej Verden!

Make-up Musthaves

 

Hvis der er noget jeg elsker og kan bruge mange penge på – så er det makeup, og hvad der dertil hører.
Derfor er det også fantastisk når jeg finder nogen gode ting på Ebay, til billige penge.
PicMonkey Collhhage

Makeup børster HER // Lipgloss HER // Børste renser HER // Øjenskygge primer HER

Makeup børster kan man aldrig få for mange af 😉 og de her er virkelig en af mine faroritter! de er så gode, og de fælder ikke. De holder sig rigtig godt hvis man samtidig bruger børsterensere jævnligt 🙂 Jeg gør børsterne våde og tilføjer lidt shampoo, hvorefter jeg nærmest børster makeup renserne væk, på den 🙂

NYX er et mærke jeg er ret fan af, efterhånden forhandles det også i DK men der er stadig lidt penge at sparre ved at købe det på eBay. Deres fyldene matte lipglosses er jeg rigtig glad for, da de ligger sig rigtig pænt 🙂 de er bedst med en lip primer eller læpomade under så de ikke krakelere.

Det hele er allerede klikket hjem, og jeg glæder mig helt vildt til at modtage det! 🙂

God shopping!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!