Pelskøb og andre lækkerier! :-)

Interior – Jeg drømmer om….

I øjeblikket drømmer jeg om at bestille disse lækre sager hjem til boligen.

Indretning, bolig, design, ebay, shopping
Gyngestol Her // Magasinholder Her // Lampe Her // Skuffer Her //

Indretningsartikler er altså en kategori hvor der er RIGTIG meget at sparre ved at finde lækre produkter på eBay, og ligenu drømmer jeg om at klikke disse 4 ting hjem..

Desværre har jeg ikke plads til den lækre stol, så den må vente lidt endnu!
Lampen har jeg drømt om længe så den ryger nok snart i kurven – Jeg har en ide om at den giver det perfekte lys til soveværelset, når man ikke orker det skarpe lys om morgenen 😉 Så det må være en god grund til at købe den, og så er den jo også super dekorativ!

De fine gennemsigtige skuffer er perfekt opbevaring af makeup og cremer, så den tror jeg helt sikkert jeg skal ha hjem snart! 🙂 Og den fine magasin holder til væggen har jeg faktisk netop klikket hjem! Jeg har længe ledt efter en form for opbevaring til at hænge i vores gang i sådan et lille hak vi har! og den passede perfekt ind! Så kan den passende bruges til alt fra hundesnor til hue og vanter! 🙂

God shopping! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pelskøb og andre lækkerier! :-)